Over Corine

Ik ben Corine Huisintveld, gezondheidszorgpsycholoog en eigenaar van Praktijk Passend. Welkom op mijn website.

Wat doe ik?

Heeft u een vraag over de leer- en/of gedragsontwikkeling van een kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, dan kun je bij mijn praktijk terecht. Ik help kinderen, ouders en scholen door advies, begeleiding en onderzoek te bieden bij leer- en gedragsproblemen van kinderen.

Achtergrond

Dankzij mijn Pabo-opleiding en werkervaring in het onderwijs (als intern begeleider en leerlingbegeleider), ben ik in staat om de theorieën over leer- en gedragsontwikkelingen/stoornissen te koppelen aan de praktijk. Het uitgangspunt daarbij is de ondersteuningsvraag gesteld door ouders, leerkrachten en leerlingen.

“Je kunt een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt” – Albert Einstein

Werkwijze

Ik werk met – en voor – kinderen, ouders en scholen. Na een eerste kennismaking maak ik samen met u een plan van aanpak. De inhoud daarvan is volledig afhankelijk van de ondersteuningsvraag die is ontstaan. Bent u nieuwsgierig naar mijn manier van werken?

Meer over mijn werkwijze

Diensten en Partners

Praktijk Passend werkt met en voor kinderen, ouders en scholen door advies, begeleiding en onderzoek te bieden bij leer- en gedragsproblemen van kinderen. Wist u dat Praktijk Passend ook een rol kan spelen bij studiedagen en voorlichtingen op scholen?

Bekijk alle diensten

Contact met Praktijk Passend

Wilt u meer weten over mijn manier van werken? Heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek? Of wilt u een afspraak maken?

Neem contact op